by

Doll szeret az MTK ellen játszani

2014. August 30. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gyömbér Gábor
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szeret Garami József és az MTK ellen meccselni, Vass Ádámnak, az MTK középpályásának pedig jobban fog dobogni a szíve volt csapata, a Fradi ellen.

 

Vasárnap rendezik a magyar bajnokság 250. örökrangadóját, a Ferencváros és az MTK összecsapását, amelyet a Hidegkuti-stadion átépítése miatt a Honvéd pályáján, a Bozsik-stadionban rendeznek meg. Vass Ádám, az MTK válogatott középpályása a Ferencvárosban nevelkedett, ezért számára különleges lesz a találkozó.

“Nyilvánvaló, hogy nekem a Fradi-meccs mindig más, mint a többi párharc. Mégiscsak dolgoznak az emlékek, és hát mit tagadjam, ilyenkor jobban dobog a szívem. De profi futballista vagyok, és most az MTK-ban játszom” – fogalmazott Vass.

Szerinte a múlt heti, Videotontól elszenvedett 4-0-s vereség után most itt a remek alkalom, hogy javítson a csapat Vass úgy gondolja, hogy az FTC jobb formában van, mint az MTK, és Thomas Doll munkája is kezd megmutatkozni, de szerinte a Fradi gépezete sem működik tökéletesen.

“Tisztában vagyunk a Fradi erényeivel, Gera Zoli visszatérése pedig nagyon nagyot lendít a csapat játékán. Ő egy pillanat alatt eldönt egy-egy meccse” – mondta az MTK középpályása.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője elégedett az elmúlt hetek játékával, hiszen zsinórban három meccset nyert meg a csapat, és a német szakember kék-fehérek ellen is győzelmet szeretne látni.

“Szeretnénk ott maradni a listavezető Videoton és a tabella elején tanyázó csapatok mellett, ezért fontos, hogy vasárnap is megszerezzük a három pontot. Garami Józsefet és a csapatát is tiszteljük, szeretünk ellene játszani, hiszen az MTK mindig támadó futballt próbál játszani, és mi is erre törekszünk” – mondta Doll.

Az MTK győzelmére 3.25, a döntetlenre 3.25, a Ferencváros sikerére pedig 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply