by

Továbbra is Radó és Fehér nélkül a Haladás

2014. August 29. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Radó András
A tabella negyedik helyén álló Paks labdarúgócsapata a tizenegyedik Haladáshoz látogat a bajnokság hatodik fordulójának péntek esti nyitómrkőzésén.

 

A Paks szenzációsan kezdte a bajnokságot, hiszen az első három meccsét megnyerte, és vezette is a tabellát, utána azonban jött két döntetlen, és bár még mindig veretlen az NB I-ben Csertői Aurél együttese, de visszacsúszott a tabella negyedik helyére.

A klub hivatalos honlapjának a vezetőedző elmondta, hogy szerinte korábbi csapata, a mostani ellenfél, a Haladás hazai pályán ragyogóan játszik, remek focistái is vannak, és a magyar mezőnyben egy rendkívül stabil csapatnak számít.

“Nekünk azonban mindenképp javítanunk kell a játékunkon, hogy sikereket tudjunk elérni. Kialakult egy stílusunk, amit azért nehéz kiismerni, mert belső tartalommal a játékosok töltik meg. Nagyrészt rajtuk múlik, hogy adott napon éppen mit hozunk ki belőle” – mondta Csertői, aki korábban bronzérmet nyert a Haladás vezetőedzőjeként.

A szombathelyiek most egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a 11. helyen állnak a tabellán, és két kulcsjátékosuk, Radó András és Fehér Zoltán sérülés miatt továbbra sem játszhat.

Artner Tamás, a Paks vezetőedzője is egy, küzdelmes meccsre számít. “A Paks kevés gólt kap, de arra készülünk, hogy a hazai mérkőzésünket meg kell nyerni. A tavalyi szezonban Simon Attila személyében volt egy kiemelkedő támadójuk, most azonban csapatként szuperálnak jól. Úgy érzem, hogy egyre jobban kezdünk összeállni, Debrecenben kifejezetten jól játszottak a fiúk” – nyilatkozta a vezetőedző.

A várható kezdőcsapatok:

  • Haladás: Rózsa – Schimmer, Dvorschák, Devecseri, Katona – Szakáy, Iszlai – Gaál, Nagy O., Halmosi – Zamostny.
  • Paks: Molnár – Heffler, Kovács, Gévay, Báló – Kecskés, Tamási – Könyves, Bertus, Bartha – Hahn.

A hazai pályán játszó Haladás győzelmére 2.40 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendég Paks sikerére pedig 2.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply