by

Ronaldo nem félti Di Mariát

2014. August 29. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Angel Di Maria
Cristiano Ronaldo szerint a Manchester United igazolása csillogni fog az Old Traffordon, a portugál biztos benne, hogy jó kezekbe került a korábban általa is viselt manchesteri 7-es számú mez.

 

A Manchester United pocsék szezonkezdésére reagálva angol átigazolási rekordot jelentő összegért leszerződtette Angel di Mariát a Real Madridtól. Az angol gárda nem sajnált 75 millió eurót sem elkölteni az argentin játékos megszerzésére, az összeg ráadásul a bónuszoknak köszönhetően felkúszhat 84 millióra is.

A Bajnokok Ligája előző kiírásának döntőjében a legjobb játékosnak választott Di Maria nagy reményekkel igazolt az Old Traffordra, abban bízva, hogy segítségével a klub nagyobb sikereket fog elérni, mint mikor még Cristiano Ronaldo is a csapat tagja volt.

A portugál szerint a nyári világbajnokságon az argentin válogatottal ezüstérmet szerző Di Maria tökéletes választás volt a manchesteriek számára, és a középpályás is megtalálja a számítását új klubjában.

“Ez egy remek lehetőség a számára. A legjobbakat kívánom neki, de nem féltem, tudom, hogy meg fog felelni a Manchester Unitedben, amely a világ egyik legnagyszerűbb klubja” – jelentette ki Ronaldo Di Maria kapcsán, az argentin új csapatában a portugál régi, 7-es számmal ellátott mezét kapja meg. “A 7-es mezszám kötelezettséggel jár, de biztos vagyok benne, hogy ő meg fog felelni ennek az elvárásnak.”

A Manchester United az első két fordulóban egy pontot gyűjtött, a harmadik körben a Burnley otthonába látogat: a hazai győzelem oddsa 6.00, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 1.61 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply