by

Diego Costa máris megsérült

2014. August 29. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Diego Costa
A Chelsea spanyol labdarúgója, Diego Costa izomsérülést szenvedett csapata csütörtöki edzésén, és elképzelhető, hogy hetekre kidőlt. Állítólag José Mourinho már a helyettesét is elkezdte keresni.

 

Diego Costát 32 millió fontért igazolta a Chelsea a nyáron az Atlético Madridtól, és már el is kezdte törleszteni a vételárát, de lehet, hogy egy ideig nem fogja tudni ezt folytatni, ugyanis izomsérülést szenvedett edzés közben. A spanyol válogatott támadóra most alapos vizsgálatok várnak, s csak azokat követően lehet majd tudni, mennyit kell kihagynia, de olasz internetes lapok már arról írnak, hogy akár hat hétre is kidőlhet. Diego Costa hosszabb kiesése komoly érvágást jelentene Jose Mourinho együttesének, Costa ugyanis egyértelműen az első számú csatár, s az angol Premier League mindkét eddigi fordulójában eredményes volt.

José Mourinho vezetőedző ugyanakkor a nyáron a csatárposztról eladta Samuel Eto’ót és Romelu Lukakut is, valamint Fernando Torrest is szeretné lepasszolni a Milannak, így pedig Didier Drogba marad az egy szem csatára, a 36 éves játékos azonban nyilván nem bírná el egyedül ezt a terhet. A portugál edző ezért elkezdte keresni Diego Costa helyettesét, és állítólag meg is találta Mattia Destro személyében. A Roma 23 éves csatára az elmúlt bajnokságban 13 gólt lőtt, de nem is elsősorban a góljaival tűnt ki a mezőnyből, hanem a kreativitásával és az előkészítéssel, de emellett a befejezéssel sincsenek problémái. A Chelsea egy 20 millió fontos ajánlattal kopogtat a Románál, de az olasz klub egyelőre nem adott választ. Destro korábban azt nyilatkozta, hogy szeretné magát kipróbálni a Premier League-ben, ahonnan egyébként egy másik londoni csapat, a Tottenham is bejelentkezett érte.

A Chelsea szombaton az Evertonhoz látogat, biztosan Diego Costa nélkül, a hazaiak győzelmére 3.75, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply