by

Régi ismerőssel találkozik a Debrecen

2014. August 21. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Ibrahima Sidibe
Már csak egyetlen magyar csapat maradt versenyben a nemzetközi kupákban, a bajnok Debrecen, amely a BATE Boriszov elleni BL-párharcban a visszavágó 94. percében kapott gól miatt bukta el a továbbjutást, de az Európa Ligában még feljuthat a főtáblára.

 

Ehhez a svájci Young Boyson kellene túljutnia a Debrecennek, amely 2008-ban már találkozott a mostani ellenféllel, de nem lehetnek kellemes emlékei róla, mert a berni csapat kettős győzelemmel, 7-3-ás összesítéssel vette az akadályt.

A Loki nem kezdte jól a magyar bajnokságot, négy meccsen mindössze négy pontot gyűjtött, és ami intő jel lehet a számára, hogy a három idegenbeli meccse közül egyet sem tudott megnyerni. A Debrecen tizenkilenc játékossal – három kapus, tizenhat mezőnyjátékos – utazott el Bernbe, nem tarthatott a többiekkel a BATE ellen kiállított Selim Boudla, a sérült Tisza Tibor és René Mihelic, valamint az utóbbi napokban betegséggel küszködő Dalibor Volas.

“Nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk, egy, a magyarnál magasabban jegyzett bajnokság reprezentánsa. Ők az esélyesebbek, de mi is jók vagyunk, a mostani hullámvölgy idején is. Össze kell fognunk, és közösen kilábalni a bajból! Ha maximálisan koncentrálunk és fegyelmezettek leszünk, akkor jó eredményt érhetünk el Bernben” – mondta Vukasin Poleskic, a Debrecen kapusa a csapat honlapján.

Ahogy a Debrecen, úgy a Young Boys is beragadt kissé a rajtnál, a svájci bajnokságból hat forduló ment le, és a berniek a hatodik helyen állnak kilenc pontjukkal, hátrányuk hat pont az éllovas Basel mögött. A Young Boys nem remekel hazai pályán, három bajnokijából csak egyet tudott megnyerni (4-0 a Grasshoppers ellen), a másik kettő döntetlen lett. Az Európa Ligába az előző körben csatlakoztak be a svájciak, akik a ciprusi Ermisz Aradippu ellen otthon 1-0-ra, idegenben 2-0-ra győztek.

A hazai sikerre az odds 1.61, a döntetlenre 3.80, míg a vendégek győzelmére 5.50 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply