by

Modric új szerződést kapott

2014. August 21. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luka Modric
Meghosszabbította a szerződését a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnál a csapat 28 éves középpályása, Luka Modric.

 

A horvát légiós 2012 nyarán érkezett az angol Tottenhamtől 30 millió euróért, és gyorsan meghatározó ember lett a csapatban, amely az előző idényben a BL mellett a spanyol Király-kupát is megnyerte.

Modric az előző évadban a 38-ból 34 bajnokin pályára lépett a Realban, és hogy milyen hasznos volt, azt mutatja, hogy összesen 47 helyzetet teremtett a többiek számára. Volt olyan mutató, amelyben senki nem volt jobb nála a Primera Divisiónban, azok közül, akik legalább ötvenszer próbálkoztak cselezéssel, Modricé a legjobb mutató (70,7 százalék).

Modric eredeti szerződése 2017-ig szólt, a mostani egyezség értelmében pedig ezen felül még egy idényt lehúz majd Madridban. A középpályás több mint száz meccset játszott eddig a Realban, és a kollekciójából már csak a bajnoki cím és a klubvilágbajnokság hiányzik, az összes többi sorozatban begyűjtötte már az aranyat csapatával.

A Real a nyáron ugyan leigazolta az újdonsült világbajnok Toni Kroost a Bayerntől, de a német klasszis érkezése sem ingatta meg Modric helyét a csapatban. A madridiak a mostani idényben eddig két tétmeccset vívtak, és Modric a Sevilla ellen 2-0-ra megnyert európai, valamint az Atlético Madrid elleni spanyol Szuperkupa-döntőben is kezdő volt, igaz, Carlo Ancelotti mindkétszer lecserélte a hajrában.

Az Atlético elleni párharc első felvonása 1-1-re végződött a Bernabéuban, így a Realnak nem lesz könnyű dolga a pénteki esti visszavágón, ha meg akarja kaparintani a trófeát. A bajnokságot augusztus 25-én kezdi a Real, amelynek első ellenfele a másodosztályból feljutott Córdoba lesz. A madridiak hazai sikerée 1.062 az odds, a döntetlenre 11.00, míg a vendégek győzelmére 29.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply