by

Valóra vált Suarez álma

2014. August 20. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
Luis Suarez hétfő este bemutatkozott a Barcelonában, amely 6-0-s győzelemmel nyerte a Gamper-kupát a Leon ellen.

 

A Barcelona a hétfőn megrendezett Joan Gamper-kupán meggyőző játékkal rukkolt elő, a katalánok remek gólokkal vertek mexikói ellenfelüket. A találkozón visszatért a világbajnokságon megsérült Neymar, a brazil támadó ráadásul két nagyszerű gólt szerzett.

A meccsen Lionel Messi szerzett vezetést, majd Neymar duplája után El Haddadi is két találatot jegyzett, a 6-0-s végeredményt Sandro állította be a hosszabbításban. A találkozón bemutatkozott Luis Suarez, az uruguayi támadó négyhónapos eltiltását múlt héten enyhítették, így már a Barcelonával edzhet, és felkészülési meccseken is pályára léphet.

A nyáron igazolt támadó október 26-án léphet pályára hivatalos meccsen legközelebb, éppen a Real Madrid elleni el clásicón.

“Sajnos nagyon messze van még a Madrid elleni meccs. Biztos vagyok benne, hogy teljesen felkészült leszek akkorra, de persze ilyen körülmények között nem egyszerű beilleszkedni a csapatba. De nem aggódom, sőt, nagyon várom már azt a napot!” – jelentette ki Suarez.

“Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy a Barcelonában szerepeljek, de soha nem gondoltam, hogy sikerülhet. Éppen ezért egy pillanatig sem haboztam, amikor a lehetőség adódott” – mondta az uruguayi a meccs után.

A Barcelona a hétvégén Suarez nélkül kezdi meg szereplését a spanyol bajnokságban, az első fordulóban a katalán csapat az Elchét látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, a vendégek sikerére 21.00 a szorzó.

Az Elche idén tavasszal meglepte a katalánokat, akik csak egy pontot szereztek az idegenbeli bajnokin.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply