by

Rojo a Manchester Unitedben folytatja

2014. August 20. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Marcos Roja
Az argentin védő átigazolását elismerte a Sporting, Marcos Rojót 20 millió euróért és Naniért cserébe engedték el a portugálok az angol klubhoz.

 

Marcos Rojo a minap egy rádióinterjúban elismerte, hogy csapata megegyezett a Manchester Uniteddel, így ő az angol egyesületben folytatja pályafutását. A hírt keddig egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, végül a Sporting közleményben hozta nyilvánosságra, hogy az argentin labdarúgó klubot vált. A portugál egyesület 20 millió eurót és egykori játékosát, Nanit kapja egy évre kölcsönbe, ráadásul a szélső fizetésének jelentős részét továbbra is az angolok állják.

Rojo a világbajnokságon remekelt, az ezüstérmes argentin nemzeti csapat egyik meghatározó játékosa volt. A nyáron átalakuló manchesteriek új menedzsere, Louis van Gaal már korábban kinézte őt magának, miután a nyári igazolások ellenére sem volt elégedett a hátsó alakzat teljesítményével.

Az argentin már a harmadik jelentősebb igazolás a védelembe, korábban Ander Herrera és Luke Shaw csatlakozott a manchesteriek keretéhez, ők ketten összesen 62 millió eurójába kerültek a Unitednek.

Van Gaal nyári átalakításának egyik áldozata lett Nani is, aki már az elmúlt szezonban, David Moyes alatt sem tudott állandó játéklehetőséget kiharcolni magának. A holland szakember úgy döntött, hogy a jövőben nem számít a portugál játékára, aki 2007-ben éppen a Sportingot hagyta el az angolok hívására. Nani jelenlegi szerződéséből még négy év van hátra, a szezon végén a Sportingnak opciós joga lesz megvásárolni a szélső játékjogát.

A szezont váratlan hazai vereséggel kezdő Manchester United vasárnap a Sunderland otthonába látogat az angol pontvadászatban: a hazai győzelem oddsa 4.75, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.72 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply