by

Nem elég jól futballoznia a Fulhamnek

2014. August 20. Wednesday in Angol Championship, Hírek

Felix Magath
Egyetlen mérkőzés maradt szerdára az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójából, ezen a tavaly még első osztályú Fulham arra készül, hogy hazai pályán nemcsak első pontját, de első győzelmét is megszerezze.

 

A londoni klub az Ipswich Towntól 2-1-re, majd otthon a Millwalltól 1-0-ra kapott ki, ezúttal a Wolverhampton Wanderers kellene javítania. A hazaiaknál Ross McCormack teljesen felépült, a csatár szombaton csak csereként léphetett pályára, mlost azonban akár a kezőben is számolhat vele a szakvezetés. Csakúgy, mint Shaun Hutchinsonnal, Chris Daviddel és Cauley Woodrow-val, az egyetlen hiányzó Adam Taggart, a csatár még bokasérüléssel bajlódik.

A vendégeknél nincs újabb hiányzó, csak Tommy Rowe nem százszázalékos, de az egykori Peterborough-középpályás törött lábujja meggyógyult, ennek ellenére, csak 45 percet játszott az U21-es csapatban. A Wanderers eddig felemásan teljesített: a Norwich Cityt 1-0-ra verte, de a Rotherham United otthonában ugyanilyen arányban kikapott.

A felek utoljára 2012 márciusában találkoztak egymással, akkor a kiesés elkerüléséért vívott harcban a Fulham 5-0-ra nyert, Pavel Pogrebnyak három, Clint Dempsey két gólt szerzett. A londoniak a másodosztályban utoljára 2001 áprilisában verték otthon a riválist (2-0), míg a Wolves 1999-ben győzött legutóbb a Craven Cottage-on (0-1).

A Fulham német edzője, Felix Magath úgy véli, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy harmadszor is vesztesen hagyják el a pályát.

“Egy csapaton mindig nagyobb a nyomás, ha kikap. Szükségünk van a három pontra a Wolves ellen, nem elég jól játszani, ennél több kell. Ha az Ipswich és a Millwall ellen rosszul futballoztunk volna, most egy kicsit ideges lennék. De jól játszottunk, egyszerűn van egy új csapat és egy új helyzet. Ebből kell felállnunk”.

A Fulham hazai sikerére 2.55 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Wolverhampton idegenbeli győzelmére 2.87 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply