by

Nem akar hibázni a Celtic

2014. August 20. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Anthony Stokes
Egy kapitális bakinak köszönhetően jutott tovább a Celtic labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában, a lengyel Legia ugyanis hiába verte oda-vissza a selejtező harmadik fordulójában, egyik játékosa jogosulatlan szereplése miatt a visszavágót 3-0-s eredménnyel a skótok kapták, ez pedig elég volt a továbblépéshez.

 

Az együttes így egyetlen lépésnyire van a csoportkörből, ehhez a szlovén Mariboron kellene túljutnia. Ronny Deila menedzser ugyanakkor nem szeretne hibázni, így egyelőre úgy tűnik, Efe Ambrose nem lép pályára az első összecsapáson.

A 41-szeres nigériai válogatott védő a Legia elleni első mérkőzésen kapott piros lapot, ki is hagyta a hazai meccset, de miután az európai szövetség megsemmisítette az eredményt utólag, a klub nem mer kockáztatni, nem tudni ugyanis, hogy most Ambrose letöltötte büntetését vagy sem.

Rajta kívül nem lehet itt a pályán a sérült szélső, James Forrest és a védő Adam Matthews, míg Wakaso Mubarak papírjait nem sikerült elintézni, így ő sem mutatkozhat be a szlovéniai összecsapáson. Mubarakkal kedden egyezett meg a klub, de a Rubin Kazanytól egy évre kölcsönbe érkező játékost nem sikerült időben nevezni a párharcra.

“Bosszantó, hogy Forrest és Matthews megsérült a hét végi bajnokin, ráadásul a csapatkapitány Scott Brownra sem számíthatunk még” – nyilatkozta John Collins másodedző, aki reméli, a cserejátékosok kitesznek majd magukért.

A Maribor két selejtezőt is sikerrel vett, a bosnyák Zrinjski Mostar (0-0, 2-0) után az izraeli Maccabi Tel-Avivot múlta felül (1-0-, 2-2), az öt gólból hármat a macedón Agim Ibraimi szerzett. A szlovén csapat története során eddig egyszer jutott be a BL elitkörébe, az 1999-2000-es szezonban a Lyont verte a selejtezőben.

A Maribor szerdai hazai sikerére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Celtic idegenbeli győzelmére 2.50 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply