by

De Vrij a Lazióban folytatja

2014. July 31. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

A Lazio hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződtette a holland válogatott 22 éves védőjét, Stefan de Vrijt.

Stefan De Vrij

De Vrij alapember volt a brazíliai világbajnokságon a holland válogatottban, az Oranje mind a hét mérkőzésén kezdőként lépett pályára, és nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá, hogy csapata egészen a torna döntőjéig menetelt.

A vébé után arról szóltak a hírek, hogy Louis van Gaal szívesen magával vinné a védőt a Manchester Unitedbe, és más klubok is élénken érdeklődtek a Feyenoordnál a védő iránt. De Vrij végül nem sztárklubot választott, a Serie A-ba, azon belül is a Lazióba igazolt.

“Nem egy nap alatt döntöttem el, hogy a Lazióban folytatom a pályafutásomat. Átgondolt döntést hoztam, amit több egyeztetés is megelőzött az olasz klubbal. Jó érzésekkel álltam fel a tárgyalások után, a Lazio bizonyította, hogy nagyon szeretne a soraiban látni, és nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam ehhez a klubhoz. Bízom benne, hogy Olaszországban még érettebb védővé válhatok azzal, hogy világklasszis csatárok ellen játszhatom majd” – jelentette ki a hátvéd.

De Vrij a Feyenoordban nevelkedett, 2012 augusztuában mutatkozott be a holland válogatottban, azóta 19 mérkőzésen szerepelt az Oranje színeiben.

A Lazio korábban Marco Parolót, Filip Djordjevicet és Dusan Bastát szerezte meg a nyáron, az erősítésektől azt várják a klubnál, hogy a következő idényben sikerül jócskán felülmúlni az előző évad végi kilencedik helyezést.

A Lazio augusztus 31-én a Milan otthonában kezdi meg a Serie A 2014-2015-ös idényét. A Lazio bajnoki címére 151.00 az odds, a Juventus címvédésére 2.20, a Roma bajnoki aranyára 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply