by

Bizonyítana a Lille karmestere

2014. July 28. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Rene Girard
Egyelőre adós a jó játékkal a Lille két évvel ezelőtt szerződtetett középpályása, Marvin Martin, aki az előtte álló szezonban szeretne kimagasló teljesítményt nyújtani a Ligue 1-ban és a Bajnokok Ligájában is.

 

2012 nyarán a Lille tízmillió eurót fizetett a Sochaux-nak a karmesterért, aki nagy reményekkel érkezett az OSC-hez, viszont egyelőre nem zárta magát a szurkolók szívébe. Piaci értéke azóta nyolcmillióra csökkent, és bár 2011-ben debütálhatott a francia nemzeti válogatottban, ahol pályára is lépett 14 további találkozón, a bajnokságban és a nemzetközi kupában sem tette le egyelőre a névjegyét – pontosabban sokkal többet vár tőle a 2019 júniusáig hosszabbító Lille-menedzser, Rene Girard.

Martinnak a tavalyi szezonja makacs térdsérülése miatt sem volt zökkenőmentes, de úgy érzi, idén képes lesz megfelelni a követelményeknek.

“Egyre inkább szeretném, hogy én jelentsem a különbséget csapatom javára a mérkőzéseken” – mondta magabiztosan a 26 éves játékos. “Szeretnék újra gólokat lőni, mivel már nagyon rég találtam a hálóba, mióta Lille-be igazoltam, és még több asszisztot kell kiosztanom társaimnak is. Ezért dolgozok az edzéseken, és azért, hogy bebizonyítsam, jól érzem magam itt. Bár tavaly valóban volt sérülésem, nem foghatom erre a gyenge produkciómat.”

A Lille-re szerdán fontos Bajnokok Ligája-mérkőzés vár, hiszen a playoffba jutás a tét a svájci Grasshopper ellen. Az első mérkőzést Svájcban rendezik, a visszavágóra pedig egy héttel később kerül majd sor az észak-franciaországi városban.

A Grasshopper győzelmét hazai pályán 3.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.10, a Lille sikerére pedig 2.37 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply