by

Az Everton visszavárja Lukakut

2014. July 28. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Romelu Lukaku
Az angol Premier League-ben vitézkedő Everton menedzsere, Roberto Martinez bízik abban, hogy sikerül megszerezniük Romelu Lukakut, a Chelsea támadóját.

 

A fiatal belga az előző szezont a Goodison Parkban töltötte kölcsönben, 29 bajnoki meccsen pedig 15 gólt lőtt, amivel meggyőzte a klub vezetőit arról, hogy legalább még egy évre szerződtessék. Lukaku papíron jelenleg a Chelsea játékosa, így nem biztos, hogy a transzfer könnyen létre fog jönni.

Az Everton jelenleg Thaiföldön túrázik, és amikor Martinezt egy sajtótájékoztatón a belga jövőjéről kérdezték a média képviselői, a spanyol trének a következőket felelte: “Természetesen szeretnénk szerződtetni.”

A 2012/13-as idényben Lukaku a West Bromwich Albiont erősítette kölcsönben, de hiába volt két jó szezonja is már a Premier League-ben, Jose Mourinho, a Chelsea menedzsere egyelőre nem számít rá – és valószínűleg nem is fog, miután leigazolt az Atletico Madridtól Diego Costát, valamint Didier Drogbár is visszacsábította még egy évre.

Leon Osman, a liverpooliak rutinos középpályása is bízik abban, hogy Lukaku ismét a csapattársa lesz.

“Nagyszerű lenne, ha Romelu visszatérne” – mondta a harmincas éveit taposó Osman. “Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen remek képességekkel rendelkezik. Valószínűleg sokat kell majd azért tenni, hogy ismét egy csapatban játsszon velünk, de meg kell próbálni.”

Az Everton eddig két felkészülési mérkőzést játszott a nyáron: a Tranmere Roversszel 2-2-es döntetlent játszott, míg Thaiföldön kikapott a Premier League-újonc Leicester Citytől – a két csapat majd a PL-ben egymás ellen fog kezdeni.

A liverpooliak bajnoki címét 126.00 szorzóval lehet megjátszani, míg arra, hogy megnyerik az FA-kupát 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply