by

Az Arsenal megszerezte Chamberst

2014. July 28. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Calum Chambers
Az angol Premier League-ben vitézkedő Arsenal mindenben megegyezett a Southamptonnal Calum Chambers átigazolásáról, így a 19 éves jobbhátvéd már alá is írta szerződését a londoniakkal.

 

A legutóbbi idényben Chambers 22 bajnokit játszott a “szentek” színeiben, és olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy több nagycsapat érdeklődését is felkeltette a southamptoniak saját nevelésű focistája, aki szükség esetén a védelem tengelyében is képes játszani.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere hihetetlenül boldog, hogy végül sikerült megszerezniük a fiatal tehetséget, akiben hatalmas potenciált lát.

“Nagyon örülünk, hogy megegyeztünk” – mondta Wenger a londoni klub hivatalos honlapjának adott rövid nyilatkozatában, akinek szavait az nso.hu fordította magyarra. “Látva, hogy a mögöttünk hagyott szezonban milyen remekül alkalmazkodott a Premier League stílusához, elmondható, minőségi játékossal erősödtünk. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amilyen típusú futballistát kerestünk, így biztos vagyok benne, hogy jól járunk vele.”

Azt a felek nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyit is fizettek az “ágyúsok” Chambers szolgálataiért, de sajtóhírek szerint akár 20 millió euróra is rúghat ez az összeg, ami nem kis pénzt – azt azonban már megszokhattuk, hogy a szigetországi klubok alaposan megkérik az angol focisták árát. A védő eddigi klubjától már el is köszönt, hiszen napokon belül csatlakozik Wenger keretéhez.

A Southampton idén nyáron legjobb játékosait veszíti el, hiszen Luke Shaw a Manchester Unitedba, Adam Lallana, Rickie Lambert és Dejan Lovren a Liverpoolba szerződött, és ha még ide vesszük a Chambersért kapott pénzt, akkor közel 130 millió eurós bevételre tett szert a dél-angliai együttes.

Az Arsenal augusztus 16-án, szombaton lép először pályára, ellenfele hazai pályán majd a Crystal Palace lesz. Wenger-csapat sikerét 1.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére pedig 9.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply