by

Balotelli nem kell a Milannak

2014. July 22. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
A Milan nem áll Mario Balotelli útjába, ám egyelőre még nincs kérő a balhés támadóért, korábban az Arsenal érdeklődött iránta, de Arsene Wenger azóta már leigazolta Alexis Sanchezt.

 

A milánói klub vezetése átadólistára tette az olasz játékost, akiért már csak 20 millió eurót kér a piros-fekete egyesület. Balotelli az elmúlt másfél szezonban a mennyből a pokolba jutott Milánóban, első félévében rengeteg gólt szerzett, hátára vette a csapatot, amely segítségével Bajnokok Ligájába jutott, de az elmúlt szezonban már kedvenc csapatában is csak szenvedett. Hozzáállását nemcsak klubjában, hanem a válogatottban is kritizálták, ám ez sem térítette észhez a támadót.

A Milannál már korábban is szóba került, hogy túladnak a balhés játékost, a világbajnokság után pedig ez végleg eldőlt. A hírek szerint az egyesület átadólistára tette Balotellit, akit már 20 millió euróért is hajlandó lenne eladni.

Kérő azonban egyelőre nincs, ugyanis az egyetlen eddigi érdeklődő, az Arsenal menedzsere kijelentette, hogy már nem tervez több csatárt szerződtetni a nyáron. Az ágyúsok néhány nappal a világbajnokság vége után igazolták le ugyanis Alexis Sanchezt a Barcelonából.

“Előre nem akarunk igazolni, még egy kapusra van szükségünk, és talán egy középhátvédre” – jelentette ki Wenger.

Silvio Berlusconi, a Milan első embere korábban kijelentette, hogy Balotelli csalódást keltő szereplése miatt a klub elbukott egy 35 milliós szerződést.

A Milan olasz bajnoki győzelmének az oddsa 17.00, míg a Juventus címvédésére 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply