by

Conte a fáradtságtól tart

2014. April 24. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

A torinóiak csütörtökön Lisszabonban, a Benfica otthonában lépnek pályára az Európa Liga elődöntőjének első mérkőzésén.
Carlos Tevez

Tevez játéka még kérdéses a csütörtöki összecsapáson.

A Juventus eddig magabiztosan menetelt az Európa Ligában, de most egy hozzá hasonlóan remek formában játszó riválisba botlott, a Benfica elleni párharc alighanem jóval nehezebb lesz, mint a korábbi összecsapások a második számú európai sorozatban. Antonio Conte vezetőedző tiszteli az ellenfelet, de leginkább attól tart, hogy játékosain kiütköznek az utóbbi hetek erőltetett menetének jelei, és a fáradtság miatt nem tud a megszokott futballal előrukkolni az együttes.

“Izgalmas, de fárasztó időszakot élünk meg, hiszen a bajnoki cím és az Európa Liga kapujáig jutottunk. Roppant nehéz 180 perc vár ránk egy igen erős rivális ellen, amely már bebiztosította bajnoki címét. Mindkét sorozatban szeretnénk nyerni, ezért itt is, ott is nagy fokú koncentrációra van szükség” – jelentette ki Conte, aki külön kiemelte, hogy kollégája, Jorge Jesus rendkívüli munkát végzett a Benficánál, és minden tiszteletét elnyerte csapata teljesítményével.

A Juventusnál Carlos Tevez visszatért sérüléséből, de csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy kezdő lesz-e csütörtökön. Arturo Vidal szereplésére ugyanakkor semmi esély, a középpályás várhatóan egy hét múlva térhet vissza a csapatba.

A Benfica csütörtöki győzelmére 2.62 az odds, a döntetlenre 3.30, a torinóiak diadalára 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply