by

Leonardo és Besic marad a Fradinál

2014. April 23. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint Thomas Doll Ferencváros-kompatibilis edző, Leonardo és Muhamed Besic pedig több mint valószínű, hogy a következő szezonban is maard az együttesnél.

Generic

Sorozatban negyedik bajnokiját is megnyerte a Ferencváros, miután a hétvégén jó játékkal 2-0-ra legyőzte idegenben a Budapest Honvédot, a zöld-fehérek így feljöttek a negyedik helyre a tabellán, de ugyanannyi, 42 pontjuk van, mint a harmadik Videotonnak és az ötödik Diósgyőrnek. Az idén még fogadják a sereghajtó Kaposvárt, majd Mezőkövesdre látogatnak, aztán sorsdöntő meccsen a Diósgyőrt látják vendégül, majd a Haladás otthonában vendégszerepelnek, a zárófordulóban pedig a Paks látogat a Puskás-stadionba.

“Csalódás lenne nem a dobogón végezni a bajnokság végén, jó a sorsolásunk is, de mindenkit óva intek attól, hogy azt képzelje, innentől mindenkin csak úgy átgázolunk, kemény meccsek várnak még ránk” – nyilatkozta Orosz Pál a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója továbbá elmondta, hogy ő már a kezdeti nyeretlen meccsek után is bízott Thomas Doll vezetőedzőben, mert személyében egy olyan embert találtak, aki Ferencváros-kompatibilis, érti a klub lélektanát, közös céljuk pedig, hogy belátható időn belül nemzetközi kupában főtáblán szerepeljenek.

A játékoskeretről Orosz Pál elárulta, hogy a csapat legjobbja, a lábtörése után felépült, és bombaformába lendült Leonardo nagyon jól érzi magát a Ferencvárosnál, a szurkolók is szeretik, a klubvezetés is elégedett vele, így szinte biztos, hogy maradni fog.

“Besic nyári megtartása sem kérdés, 2016-ig szerződése van nálunk. Persze, ha valaki jön és hoz egy szabad szemmel jól látható összeget, amiből tudunk venni egy másik Besicet és még marad is belőle másik játékosra, akkor persze beszélhetünk róla – de ez mindenképpen eurómilliókban mérhető” – mondta a vezérigazgató.

Orosz szerint Pavlovicról tárgyalnak a Werder Bremennel, Jenner jövője még kérdéses, Dibusz bevált, ő maradhat, Ugraiban bíznak, Laczkó azonban nem nyújtotta azt, amit vártak tőle, róla nem tudott konkrétumot mondani.

A Ferencváros a Ligakupában szerdán este a Diósgyőrt fogadja, a hazaiak győzelmére 1.90 az odds, a döntetlenre 3.30, a DVTK sikerére pedig 3.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply