by

Tottira nem számítanak a vébén

2014. April 17. Thursday in Egyéb, Hírek, Világbajnokság 2014

Cesare Prandelli

Ugyan 42 játékost hívott meg a hétfő-keddi összetartásra az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli kijelentette, hogy a fejében már összeállt egy 18-as keret, amelyre számítana a nyári, brazíliai világbajnokságon.

 

A szakember csak ellenőrzések és felmérések céljából hívta be a játékosokat a covercianói edzőtáborba, akik között akadt néhány újonc is. A Verona középpályása, a brazil születésű Romulo Souza Orestes Caldeira, illetve az újonc Sassuolo csatára, Domenico Berardi is meghívót kapott, bár az ő szereplésükre vajmi kevés az esély. A veterán játékosok közül azonban se Francesco Tottival, se Luca Tonival nem számolna a kapitány.

“Azt én magam sem tudom, hogyan lesz 23 fős a keret, hiszen csak 18 játékos neve van a fejemben egyelőre” – nyilatkozta Prandelli, aki már megállapodott a folytatásról az olasz szövetséggel, de új szerződését egyelőre nem írta alá. “Tottival kapcsolatban csak a legnagyobb tisztelettel beszélhetek, ezért nem is mennék bele a részletekbe. Tonit nagyon jól ismerem, fantasztikus szezont futott, de inkább azokról beszélnék, akik most itt voltak Covercianóban.”

A tapasztaltabb játékosok közül meglepetésre a Parma csatára, Antonio Cassano jobb helyzetben van, vele kapcsolatban a szakvezető korábban már elmondta, hogy akár komolyabban is számolna vele a világbajnokságon.

“Beszéltem róla edzőjével, Roberto Donadonival, ő volt az, aki meggyőzött arról, hogy a srác folyamatosan jól teljesített és jól viselkedett” – mondta a 31 éves támadóról, aki a szezon során 29 bajnokin 11 gólt szerzett.

Az olasz válogatott a nyári világbajnokságon a D csoportban Anglia, Uruguay és Costa Rica ellen lép majd pályára. Az első mérkőzésen, június 14-én az angolok ellen meccsel Manausban, győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.00, míg Anglia sikerére 3.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply